Vår webbplats använder ibland cookies och då enbart för att göra det lättare för dig att använda våra sidor. 
Om du inte accepterar att det sparas cookies i din dator kan du ändra inställningarna i din webbläsare.

Sagan om Morbee

Morbee växte ur en idé att skapa en produkt som tilltalar den större massan, sedan dess har smartphonen utvecklats och är idag det främsta hjälpmedlet som förenklar vår vardag.
Med den utgångspunkten valde vi att blanda in stil med en gnutta tanke så skapade vi Morbee, en produkt som är framtagen för att förenkla och förbättra för dig som smartphone användare.

Med Morbee i ryggsäcken tog vårt äventyr fart och längs vägen skapade vi gemenskap och samarbetskänsla ända från tillverkare till slutkund.
Vi tror på att service ger så mycket tillbaka än enbart en produkt, vi vill vara det självklara valet för dig när du känner hungern efter nya tillbehör.

Vi har nogrannt valt ut våra våra produkter och material för att värna om djur och natur, vi kör enbart med producerat djurläder, alla våra förpackningar kommer från återvunnet material.
Vi ser till att alla våra produkter är certifierade efter reglement och riktlinjer som finns. Vi försöker tillsammans med våra tillverkare skapa ett gott samarbete där båda parter går framåt tillsammans istället för var för sig.

Vi vill helt enkelt göra ett avtryck för dem som kommer ta över och vi vill såklart att ni hänger med oss!

/ Daniel Forslund, Grundare av Morbee AB

Designed in Sweden

omoss.jpg